Jejak Kasih Erat Silaturrahim

Watch the video

Jejak Kasih Erat Silaturrahim

Bagi meraikan 101 pasangan yang menyertai program Kahwin Perdana 2010, Urus Setia Pembangunan Wanita, Keluarga dan Kebajikan telah mengadakan program Jejak Kasih bertujuan menghimpunkan kembali para peserta pasangan bagi mengeratkan ikatan dan hubungan silaturahim antara kerajaan negeri dengan pasangan-pasangan Kahwin Perdana tersebut.

Exco Pembangunan Wanita, Keluarga dan Kebajikan ketika menyampaikan ucapan perasmian berharap agar pasangan Kahwin Perdana 2010 pada ketika itu dapat menjadi contoh pasangan yang terbaik bagi pasangan-pasangan yang akan melangsungkan perkahwinan dimasa akan datang. 

Sebelum itu, slot ceramah khas bertajuk “Keluarga Idamanku” disampaikan oleh Ustaz Saibon Ismail, Pegawai Agama Jajahan Tanah Merah.

Sumbangan cenderahati kepada peserta Kahwin Perdana 2010 serta empat anugerah khas turut disampaikan oleh Mumtaz diiringi oleh ADUN Kijang. Pengarah UPWKK serta isteri Menteri Besar Kelantan.

Program Jejak Kasih itu turut diserikan dengan persembahan nasyid oleh Kumpulan Iltizam yang dijemput khas bagi memeriahkan lagi majlis tersebut.